Sauna

Leirintäalue on perustettu vuonna 1966 ja se sijaitsee Karigasniemen kylässä, Inarijoen rannalla. Olemme avoinna kesäkuun alusta syyskuun loppuun.

Majoitustilat

Log Cabin

Valittavananne on 2-4 hengen hirsimökki, teltta-, tai asuntovaunupaikka. Neljän hengen mökeissä on keittolevy, tiskiallas, jääkaappi ja ruokailuvälineet. Kahden ja kolmen hengen mökeistä löytyy keittolevy ja jääkaappi.

Muut tilat ja palvelut

Log Cabin

Käytettävissänne on myös korkeatasoinen huoltorakennus suihkuineen, vessoineen, pyykkitiloineen ja keittiöineen.

Tarjoamme myös mahdollisuuden rentoutua suositussa saunassa, josta pääsee polkua pitkin pulahtamaan Inarijoen virkistävään veteen. Saunassamme on lisäksi tunnelmallinen takkahuone ja terassi, josta avautuu maisema joelle ja Norjan puolen tuntureille.

Lapset viihtyvät leikkipaikalla ja vastaanotosta löytyy viihtyisä kahvio. Iltanuotiolla voi istuskella ja paistaa makkaraa ulkosalla tai kodassa.

Vapaa-aika ja palvelut lähiympäristössä

Karigasniemi on pieni rajakylä Utsjoen kunnassa. Kylässä on n. 300 asukasta, joista puolet saamelaisia. Kylästä löytyy mm. kahvila, kappeli, Alko, koulu, poronlihan suoramyyjä, kaksi kauppaa ja muutamia ravintoloita. Norjan puolella lähin kylä on Karasjoki n. 16km.

Leirintäalue on ihanteellinen paikka oleskella vaikka pidempäänkin. Voitte harrastaa omatoimisesti; kalastusta, koru/jalokivien keräämistä, perhosten keräilyä, lintujen bongausta, kasvien tutkimista ja vaeltamista. Voitte piipahtaa halutessanne Norjan puolelle Jäämeren rannoille tai vaikkapa Nordkappiin ja jättää asuntovaunun leirintäalueelle.

Karigasniemi sijaitsee lohirikkaan Inarijoen rannalla. Se on Suomen paras lohijoki ja leirintäalueemme ranta on perhokalastajien suosima ottiapaja. Joessa on myös harjusta ja meritaimenta.

Te, Lapin ystävä, olette aina tervetullut Tenorinteelle.